About کنتاکتور اشنایدر
About کنتاکتور اشنایدر
Blog Article
کنتاکتور اشنایدر جز محبوبترین و بهترین کنتاکتورها در سراسر جهان است که در حدود صد نمایندگی در کشورهای مختلف جهان دارد که یکی از این نمایندگیهای فروش در ایران است. کنتاکتورهای این برند طبق بالاترین استاندارهای ساخت جهانی طراحی و ساخته میشوند و کیفیت خوب آنها، طول عمر و عملکرد خوب آنها را تضمین میکند.
آنها طراحی خاصی دارند تا در برابر جریان هجومی خازن مقاومت کنند و عمر طولانی داشته باشند.
برای خرید کنتاکتور اشنایدر میتونید به خیابان لالهزار جنوبی، پاساژ بوشهری، طبقه اول، پلاک ۳۴ مراجعه کنید.
به دلیل نوسانات نرخ دلار، ارائه قیمتهای دقیق کنتاکتورهای اشنایدر در این صفحه امکانپذیر نیست.
عامری suggests: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ چگونه کنتاکتور اشنایدر مناسب با مدار راه انداز ستاره مثلث انتخاب کنیم؟
تنوع در رنج جریان و ولتاژ: مناسب برای تجهیزات کوچک تا بسیار بزرگ.
ولی متاسفانه فیک بود و زود خراب شد. شما تعمیرات اینورتر اشنایدر رو هم انجام میدید؟
فروشگاه الکتروثامن کنتاکتور اشنایدر اصل داره یا تقلبیه اینجام؟
کیفیت بسته بندی، بوی محصول، جنس بوبین که حتما باید مسی باشد.
برای خرید مستقیم یا دریافت مشاوره خرید، کافی است با استفاده از شماره های زیر، با کارشناسان متخصص ما تماس بگیرید. همچنین با استفاده از گزینه های زیر، می توانید به کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر و لیست انواع کنتاکتور دسترسی داشته باشید.
کاربرد دیگر کنتاکتورها برای کنترل جریان در موتورهای بزرگ است. پلههای برقی، الکتروموتورها، مدار قدرت، تجهیزات برقی زماندار نیز از دیگر مواردی هستند که در کنتاکتورها مورد استفاده قرار میگیرند. بیشترین کاربرد کنتاکتورهای باکیفیت و بزرگ مانند کنتاکتورهای اشنایدر در خاموش و روشن کردن تجهیزات بزرگ مثل ترانسفورماتورها و موتورها است؛ علاوه بر این کمک میکنند تا در تاسیسات و ساختمانهای بزرگ روشنایی مورد نظرتان را تامین کنید. از دیگر قیمت کنتاکتور اشنایدر کاربردهای جالب کنتاکتور اشنایدر استفاده از آن در کنتاکتورهای دو قطبی در کولرگازیها است. همچنین از این کنتاکتورها در کنترل نورافکنها و خودروهای هیبرید نیز استفاده میکنند.
اشنایدر یه برند معتبر توی صنعت برق هست که کنتاکتورهای متنوعی با ویژگیهای خاص ارائه میده. حالا بیایید دقیقتر نگاه کنیم که این “رنج” شامل چه چیزهایی میشه و چطور میشه بهترین انتخاب رو داشت:
هر دو کنتاکتور و رله برای کنترل مدارهای الکتریکی استفاده میشوند، اما کنتاکتور برای جریانهای بالاتر و قطع و وصل بارهای سنگین طراحی شده است.
کنتاکتورهای فرمان: این کنتاکتورها برای وظایف کنترلی و سیگنالدهی طراحی شدن.